CamperToday homepage

Reisverhalen en ervaringen

Hieronder staat een Reisverhaal met één van de CamperToday VW buscampers.
Terug naar alle CamperToday Reisverhalen.

Vrijheid van het kamperen en een betrouwbaar bed

Wanneer: Augustus 2012 - 3 Weken
Bestemming: Denemarken en Scandinavië

Foto1Met de camper naar Scandinavië, dat is nog eens een vakantie. Maar hoe regel je zoiets als één van ons ernstige astma heeft en al meerdere vakanties daar veel last van heeft gehad door luchtjes enzo?

Na wat bellen uiteindelijk bij CamperToday aangekomen en de eerste reactie, na uitleggen van het astma-probleem, was "geen probleem, misschien moeten jullie een keer langskomen om te proberen?". Oké, dat is een bijzondere reactie. Wij erheen en proberen "hoe het voelt". Voor wij de camper op zouden halen, wordt de camper ook nog eens goed gereinigd, zodat de hele vakantie zonder verdere problemen kan verlopen. Super service!! En bij het uiteinderlijke ophalen was de camper perfect schoon! En alles zoals afgesproken, geen ruikende schoonmaakmiddelen ed gebruikt! TOP! Wij blij op pad.

foto2En dan gebeurd er toch nog iets. De huishoudaccu kapot, maar na een telefoontje naar Elst is het allemaal snel en goed geregeld.

Daarna 3 weken genieten van Denemarken, Zweden en Noorwegen. Wat dus heel bijzonder is ivm de astma, toch de vrijheid van het kamperen en een betrouwbaar bed :-)

Jutland in Denemarken, het merengebied in Zweden en heel veel Noorwegen: de Peer Gynt weg, de Trol-wegen, Geiranger, Haddanger Vidda. De camper brengt ons er met gemak heen en kan ook overal prima staan.

En bij terugkomst de camper weer inleveren… Dat ging prima, al is het met moeite na de drie mooie weken.

Volgend jaar maar weer.

Bas en Olga

Meer foto's

Foto 3 - Vrijheid van het kamperen en een betrouwbaar bed Foto 4 - Vrijheid van het kamperen en een betrouwbaar bed Foto 5 - Vrijheid van het kamperen en een betrouwbaar bed Foto 6  - Vrijheid van het kamperen en een betrouwbaar bed


Terug naar alle CamperToday Reisverhalen.